You can't cross the sea merely by standing and staring at the water"
- Rabindranath Tagore


Täyden palvelun venekeskus saariston sydämessä

Etsitkö juuri sinulle sopivaa venettä? Kuulostaako vaivaton veneily houkuttelevalta? Kemiönsaaren Venekeskuksesta löydät veneitä kaikkiin mahdollisiin toiveisiin ja palvelut, joilla veneilysi sujuu huolettomasti.

Kemiönsaarella, Turunmaan saariston sydämessä, tarjoamme viimeisimmät mallit markkinoiden johtavista merkeistä varustettuina laadukkailla Yamaha-moottoreilla. Meillä on myös laaja valikoima käytettyjä veneitä huollettuina ja valmiina uuteen elämään merellä. Venepaketit varustetaan toiveiden mukaan ja toimitetaan avaimet käteen periaatteella.

Henkilökohtainen palvelu

Kaiken kattava henkilökohtainen palvelu on ylpeytemme. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia, aina vesillelaskusta, läpi takuuajan ja sen jälkeenkin. Opastamme aina huolellisesti asiakasta käyttämään venettä ja sen laitteita. Veneiden ohella tarjoamme valtuutettua Yamaha-huoltoa, ammattimaista kunnossapitoa ja talvisäilytystä. Räätälöidyt ratkaisut ovat erikoisuutemme.

Kokemus ja kehittymisen halu

Toiminnassamme yhdistyvät vankka kokemus ja halu kehittyä. Venekeskusessa on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus venealasta ja pyrimme jatkuvasti jalostamaan palveluitamme, jotta asiakkaamme voisivat keskittyä olennaiseen: veneilystä nauttimiseen!

Historia ja nykypäivä

Yritys on perustettu 1996 ja kulki pitkään nimellä Kemiön Venekeskus Oy. Vuonna 2017 ruoriin tarttuivat Jyrki Saarenpää ja Ben Lindström päämääränään yrityksen kehittäminen ja kasvattaminen. Omistajanvaihdon myötä seurasi nimen vaihto, ilmeen muutos sekä muutto Kemiön keskustaan. Kehittymistyön myötä yritys kasvoi myös toisella toimipisteellä, kun Tammisaareen avattiin vuonna 2018 Tammisaaren Venekeskus. Vuodesta 2020 yrityksen kapteenina toimii Ben Lindström.

Nykyisen Kemiönsaaren Venekeskus Oy:n ankkuripaikka on upea näyttelytila Wuorionkujalla, joka on toteutettu Yamahan pilottiprojektina. Siellä voi tutustua tämän hetken kuumimpiin venemalleihin, hankkia laadukkaita lisävarusteita, saada ammattitaitoista huoltoa sekä tietenkin tehdä venekauppoja.

Påvalsbyssä toimii yrityksen talvisäilytys sekä suuri varasto, joka takaa sen, että meillä on aina kattava valikoima venepaketteja valmiina nopeasti toimitettaviksi.  

Kesällä 2020 Kemiönsaaren Venekeskus ottaa askeleen lähemmäs merta, kun yrityksen uusi koeajokeskus avataan Västanfjärdissä, Kalkholmen Marinassa. Siellä on mahdollisuus tutustua veneisiin niiden oikeassa elementissään.