VENEIDEN JA MOOTTOREIDEN HUOLTOPALVELUT

Saaren ainoa Yamaha-huoltopiste

Kemiönsaaren Venekeskus tarjoaa ainoana Kemiönsaarella valtuutettua Yamaha-huoltoa ja Yamaha alkuperäisosia. Ammattitaitoinen huoltotiimimme käy koulutuksessa kerran vuodessa päivittämässä osaamistaan.

Yamaha on ollut venemoottoreiden markkinajohtaja jo yli 40 vuotta. Kaikki uudet venepakettimme varustetaan Yamahan laadukkailla moottoreilla. Yamaha-huoltopisteen oikeaoppisesti huoltama Yamaha-moottori on hoidettu parhaimmalla mahdollisella tavalla ja kulkee sen takia paremmin ja pidempään. Tämä näkyykin konkreettisesti siinä, että Yamaha-huollossa huolletuilla Yamaha-moottoreilla on viiden vuoden takuu! Muualla huolletun moottorin takuuaika on kolme vuotta.

Laadukasta huoltoa merkistä riippumatta

Moottorin merkistä riippumatta kokeneet huoltomiehemme huolehtivat asennuksista, huolloista, varaosista sekä korjauksista, jotta moottorisi toimisi täydellisesti alusta alkaen ja pitkällä tähtäimellä.

Huoltoa myös liikkuvasti


Kemiönsaaren Venekeskus tarjoaa tarvittaessa myös liikkuvaa venehuoltoa. Liikkuvan venehuollon ansiosta Yamahan moottoreita huoltaa asiansa tuntevat huoltomiehemme, eikä veneen omistaja tarvitse lähteä liikkeelle pidemmälle kuin lähimpään satamaan. Siinä vene nostetaan trailerille, öljyt vaihdetaan, liikkuvat osat voidellaan, mahdolliset pienet korjaukset suoritetaan ja vene on valmis jatkamaan matkansa.

Huolletut vaihtoveneet

Huoltojen lisäksi suoritamme kaikenlaisia moottoreiden ja veneiden korjauksia ja tuunauksia. Huoltotiimimme ammattitaito takaakin sen, että vaihtoveneemme ovat kunnossa uutta elämää varten.

Huoltokyselyt, tarjouspyynnöt ja varaukset voi tehdä joko soittamalla numeroon 045 183 8737 tai sähköpostilla osoitteeseen service@ksvk.fi