Vene 20 Båt!

Vene 20 Båt!

Vuoden mahtavin venetapahtuma lähestyy! Olemme mukana Vene 20 Båt-messuilla Helsingissä 7.-16. helmikuuta, isolla ja innokkaalla porukalla. Tulethan sinäkin!

Tähän blogiin kerätään kaikki tarvitsemasi messutieto tarjouksista, paikasta, valikoimasta, aukioloajoista, lipuista y.m. Tiedot täydennetään ja päivitetään aina messuihin saakka, joten pysykää aalloilla!

MESSUTARJOUKSET

Lahjakortti kaupan päälle!

Ilman kunnon tarjouksia ei tule kunnon venemessuja. Siksi Kemiönsaaren Venekeskus tarjoaakin vene-moottori-paketin ostajille LAHJAKORTIN kaupan päälle. Lahjakortilla voi ostaa sekä meidän tuotteita että meidän huolto- ja säilytyspalveluja. Lahjakortin arvo määrittyy venekaupan arvosta alla olevan taulukon mukaisesti. Tarjous koskee ainoastaan uusia venepaketteja, ja messujen aikana tehtyjä kauppoja.

  • 5 000€ - 14 999€ = 250€ lahjakortti
  • 15 000€ - 29 999€ = 500€ lahjakortti
  • 30 000€ - 49 999€ = 750€ lahjakortti
  • 50 000 € -> = 1000€ lahjakortti

Koko Yamahan osastolle on myös odotettavissa hienoja tarjouksia. Niistä kerrotan heti kun tiedämme lisää!

MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ

Myyjämme löytyvät tuttuun tapaan Yamahan osastolta. Siellä Ben, Mats, Pål, Jonas ja Ismo edustavat paitsi Yamahaa myös suomen suosituimpia venemerkkejä Buster, Yamarin, Cross, TG-boats ja Suvi. Mukana heillä on aimo annos venetietotaitoa, joten heidän luo kannattaa mennä venejuttusille!

Yamahan osaston tarkka sijainti messuilla on 6D48 & 6F48.

ESILLÄ OLEVAT VENEET

Yamahan osastolla riittää varmasti katseltavaa ja ihailtavaa. Ainakin uutuusmallit Yamarin 63 DC, Buster XL & XXL sekä TG-7.9X KingCruiser ovat esillä. Sekä tietenkin kaikkein kiinnostavimmat mallit meillä myynnissä olevista merkeistä Buster, Yamarin, Cross, TG-boats, Suvi ja Rönnqvist.

Heti kun saamme lopullisen listan esillä olevista malleista, jaamme sen täällä!

YLEISTÄ MESSUTIETOA

Vene20Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma. Se tarjoaa loistavan alun veneilysesongille täynnä veneuutuuksia, elämyksiä, esittelyitä, veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä veneilyyn liittyvää tietoa.

Tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7.2.-16.2.2020. Tapahtuma on auki arkisin 11-19 ja viikonloppuisin 10-18.

Ovella aikuisen pääsylippu maksaa 19€. Lippuja voi ja kannatta ostaa ennakkoon ja edullisemmin verkosta, messujen verkkosivuilta. Sieltä löytyy paitsi lippuja myös runsaasti tietoa messujen ohjelmasta ja tarjonnasta, joten käykää kurkkaamassa!

https://vene.messukeskus.com/

Nähdään messuilla!

Seuraava Joulupyhien aukioloajat