Vene 19 - paljon nähtävää Yamahan osastolla

Vene 19 - paljon nähtävää Yamahan osastolla

Kohta räjähtää! Vene 19-messut alkavat perjantaina ja Yamahan osasto on täynnä nähtävää. Veneitä on esillä ennätyksellinen määrä, ja valikoima on todella laaja. Osastolta löytyy niin edullisia pienveneitä kuin isoja, käytännöllisiä yhteysveneitä. Vesillä liikkuville ammattilaisille löytyy karuissakin olosuhteissa pärjääviä malleja ja nautintoa etsiville on upeita Day Cruisereita, kuten Yamarinin uusi 88 DC. Tarjolla on jokaiselle jotakin, ja kaikki veneet ovat tietenkin taattua kotimaista laatua.

Taattua laatua tarjoavat myös Yamaha-moottorit. Ensiesittelyssä on Yamahan uusi XTO perämoottori, jonka hevosvoimavaihtoehdot ovat huimaavat F375 ja F425. Myös vähemmällä vauhdilla pärjääville on esittelyssä uutuusmoottori F20G.

Huipputarjouksia on myös luvassa, joista kerromme heti kuin voimme. Nyt kannattaa seurata meitä tarkkaan täällä ja somessa!

Yamahan osasto sijaitsee hallissa numero kuusi, monttereissa 6d48 ja 6f48. Sieltä löytyvät myös myyjämme Mats Nyman ja Ben Lindström, jotka odottavat innolla päästä ihmisiä tapamaan ja tätä upeaa valikoimaa esittelemään.

- Messukeskus täynnä ihmisiä, joiden intohimona on veneet, on paras mahdollinen vitamiinipistos meille!

 

 

 

Edellinen artikkeli Mainio rahoitus, edulliset veneet ja pala parasta Kemiönsaarta!
Seuraava Tavataan Helsingin venemessuilla!