Uudet Buster XL ja Buster XXL ovat täällä

Uudet Buster XL ja Buster XXL ovat täällä

Kauan odotetut uudistuneet Buster XL ja Buster XXL ovat vihdoin täällä ja tilattavissa meiltä!

Buster-malliston ikisuosikkien runkogeometria on uudistunut täysin kaudelle 2020. Buster XL:n ulkonäköön on tullut aimo annos lisää voimaa ja linjat ovat jalostuneet skandinaavisen tyylikkäiksi. Buster XXL:n uudet sporttiset linjat tuovat esiin läheisen sukulaisuussuhteen Magnumiin.

Molempiin malleihin on tullut lisää tilavuutta ja ajomukavuutta kookkaamman rungon, ergonomisten istuinten ja käytännöllisten yksityiskohtien ansiosta. Buster XL:n takapenkin edessä on esimerkiksi entistä enemmän jalkatilaa ja perän uudelleenmuotoillut, tasapintaiset uimatasot sujuvoittavat liikkumista veneen ja rannan välillä.  XXL:n takapenkki on kasvanut mukavan U-sohvan kokoiseksi, mikä takaa leppoisan kesäpäivän vieton vesillä isommallakin porukalla. XXL:ään mukaan mahtuu jopa kahdeksan henkeä ja XL:ssä on tilaa seitsemälle.

Kevyt ja tarkka, vakaa mutta ketterä ajotuntuma on näille uutuuksille ominainen. XXL on sukua Magnumille myös voimassa ja vauhdissa, eikä hätkähdä isommastakaan aallokosta. Ajomukavuutta, käytännöllisyyttä, monipuolisuutta ja laatua arvostavalle nämä Buster-uutuudet ovat varmoja valintoja!

Lue lisää:

Buster XL: https://kemionsaarenvenekeskus.fi/collections/buster-alumiiniveneet/products/buster-xl

Buster XXL: https://kemionsaarenvenekeskus.fi/collections/buster-alumiiniveneet/products/buster-xxl

Edellinen artikkeli September Open 7.9.2019 - Olemme mukana!
Seuraava Suuntana UIVA 19 - tule sinäkin!