True
Kohtaaminen, jonka muistan

Luin kerran netistä ison viisauden: Unohdamme mitä meille näytetään tai sanotaan, mutta miten meitä kohdellaan, mikä tunne kohtaamisesta jää, sen me muistamme.

Mennyt sesonki on täynnä hyviä kohtaamisia. Yksi kohtaaminen, mikä on jäänyt erityisesti mieleen, on ensikeskustelu Quarken Boats Oy:n toimitusjohtaja Antero Sundbergin kanssa. Olin juuri nähnyt sosiaalisessa mediassa Quarken veneiden ja Yamahan yhteistyön julkistamisen ja soitin heti kysyäkseni, olisiko Venekeskuksella mahdollisuuksia olla kirjoittamassa yhteistä Quarken tarinaa, nyt kun siihen on valittu Yamahan moottorit, eikä uudelle veneelle ollut vielä valittu myyjää. Kyse oli aidosta kylmäpuhelusta. Keskustelu johti tapaamiseen Anteron sekä myös venemestari Osmo Roukalan kanssa. 

Olimme Venekeskuksessa lukeneet tarkkaan Quarken tarinan ja ymmärsimme, että Quarken veneissä on kysymys eteenkin intohimosta luoda uutta ja samalla nojata aikaisempaan vankkaan osaamiseen. Tunnistimme myös itsessämme samaa intohimoa ja osaamista, vaikka työn tekeminen ei aina intohimoista olekaan, eteenkään tulipalokesän jälkeen. 

Hankimme kotimaista limegraavilohta ja saaristolaisnappeja. Voitelimme kunnon kalaleivät vieraillemme ja kerroimme omaa tarinaamme kalastukseen, yrittämiseen ja saaristoveneilyyn liittyen. 

Sitten kuunneltiin venemestarin ajatuksia uudesta veneestään ja huomattiin kohta, kuinka kalaleipäjutut, innostuneet ajatukset ja mielipiteet punoutuivat uudeksi yhteiseksi agendaksi. Tunne konsensuksesta ja molemminpuolisesta kunnioituksesta oli vahva. Meillä oli kerta kaikkiaan hyvä fiilis.

Teimme jälleenmyyntisopimuksen Quarken Boatsin kanssa ja voimme näin kehittyä Yamahan ympärillä entistä enemmän. Olen nöyrän innostunut Quarken myynnistä, tulemme kohtaamaan uusia asiakkaita ja samalla onnittelen meidän kaikkia vanhoja-asiakkaita, koska nyt Quarken veneitä Yamahalla saa meiltä. 

Tästä tulee hyvä!

Anders

 

Olipa mukava nähdä laitureilla!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.